顶部可关闭式广告位(1920*60)

Rückgabebedingungen

AKTUALISIERT : 31/08/2020 05.40 AM

Kunder kan kontakte os inden for 30 dage fra datoen for modtagelse af varen (e) undtagen de ikke-returnerende varer. Hvis du har modtaget defekte eller beskadigede, forkerte størrelser eller forkert produkt, bedes du straks e-maile os.


På Yoins 'pligt:

1. Yoins er ansvarlig for defekte, beskadigede, ødelagte, defekte, snavset eller forkerte genstande, forkert størrelse (størrelsesmatch er større end 3 cm / 1,5 tommer) og forkerte farveemner.


Send os et klart billede af problemet, efter at vi har bekræftet, at det er vores skyld, vil vi arrangere en tilbagebetaling af produktprisen eller udveksle varen til kunderne.


Kundens pligt:

1. Forkert rækkefølge (størrelsen på varen):

Hvis kunden har bestilt en forkert størrelse eller produkt, kan vi også administrere retur / bytte for dem.


2. Uønskede eller utilfredse varer:

Hvis kunderne beslutter, at de ikke længere vil have varen, kan de anvende et afkast til refusion eller bytte. Bemærk venligst, at varerne skal være på helt nye varer, uvæbnede, uvaskede og ubrugte, hvis kunderne skal vende tilbage til os.


Bemærk: På kundens pligt er kunderne ansvarlige for at betale returforsendelsesgebyret, og derefter kan vi arrangere en bytte eller refusion (ikke med det originale forsendelsesgebyr).


Varer, der ikke kan returneres:

Vi accepterer ikke returneringer på følgende betingelser:

1. Varer uden for 30-dages garantitiden.

2. Vasket, slidt, brugt eller misbrugt genstande.

3. På grund af hygiejniske årsager kan vi ikke tilbyde refusion eller udveksling af tilbehør, smykker, øreringe, lingeri, bodysuits, undertøj, nattøj, badetøj, badetøj, sport bh, medmindre varerne er synlige mangler.


Bemærk:

1. Vær opmærksom på, at varen (e) skal returneres med alle stregkodekoder intakte. Alle returnerede varer skal være i en helt ny stand, ubrugte, uvaskede og placeres i de originale pakker med den rigtige stregkode.

2. Alle par sko, der returneres til Yoins, må ikke bæres og skal også returneres i deres originale æske.

3. Returner kun de varer, der er godkendt af vores kundeserviceteam, og undgå at returnere flere eller færre varer, før du leverer de nye returoplysninger til os.

4. Hvis du vil returnere varerne fra flere ordrer i en pakke, skal du udskrive vedhæftningen af ​​returetiketten for alle de returnerede ordrer og derefter lægge dem i returpakken.


For amerikanske og australske kunder skal de forudbetalte returetiketter på de andre ordrer, udover vedhæftning af den forudbetalte returmærke på den udvendige pakke, også sættes i pakken.


Hvis ovenstående krav ikke kan imødekommes, kan refusionen eller udvekslingen ikke drives jævnt.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Her er serviceindgangene: Messenger / Live chat / E-mail / Ring til os (001-3235701860).


VERWANDTE FRAGEN

Für Nachverkauf und andere Fragen.

Erfahren Sie mehr >>

App herunterladen
Zum Genießen

15% RABATT

Code: APP15

Ihre Inspiration für jedes Date.

Yoins.com verwendet Cookies (und ähnliche Techniken), um Ihren Besuch bei yoins.com noch einfacher und persönlicher für Sie zu machen.
Ihre Zustimmung wird bestätigt, wenn Sie diese Website weiterhin nutzen. Weiterlesen
Verstehen